21 de març 2018

A la tele!!!

Si em pregunteu què faig aquí, a eTV la televisió del Baix Llobregat, és tota una carambola. O com moltes coses en aquesta vida, el fruit d'un seguit de casualitats buscades.

Ja fa temps que vaig fer la meva primera incursió a Sant Just per divulgar la marxa nòrdica. Va ser de la mà d'un santjustenc, en Pep Barberà, que varem començar a ensenyar què era aquesta activitat fisicoesportiva saludable. Varem trobar qui ens va escoltar: persones tècniques de salut i esport de l'ajuntament... personal sanitari del CAP de Sant Just...

I vet aquí que varem iniciar un fantàstic programa que ja vaig explicar en un altre post. Una de les persones que van seguir aquest curs d'iniciació va quedar tan enganxada que després d'atrevir-se a agafar els bastons per primer cop, ara encara continua assistint a les activitats de marxa nòrdica de tarda que en Pep condueix per Sant Just setmanalment. Ella és la Mery Barranco que ens ha convidat a participar en un programa de la nostra tele local on combinem la divulgació dels beneficis de la marxa nòrdica amb altres continguts relacionats amb la salut.

I seguim...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada